luni, 15 decembrie 2008

Carne de porc cu ciuperci si brocoli


Ingrediente:

500 g carne de porc 500 g ciuperci, brocoli, 2 cepe, 2 linguri smîntînă, 1 lingură untură, sare, piper, făină.

Mod de preparare:

Se taie carnea în cuburi mici, se sărează şi se lasă să stea 30 min. În acest timp se curăţă ciupercile si brocoli apoi se taie bucăţi mari. Se tăvăleşte carnea uşor prin făină şi se prăjeşte în untură încinsă, se adaugăceapa tăiată pătrăţele şi ciupercile, se prăjeşte totul la foc foarte mic timp de 20 min. Se adaugă smîntîna, piperul şi sare dacă mai este nevoie. Se lasă să fiarbă acoperit la foc mic pînă cînd carnea este fragedă.

Dacă nu are suficient sos, se adaugă puţină apă.

1 comentarii:

livrari_pizza_la_domiciliu spunea...

Buna, tot caut un contact-form pe site si nu reusesc. Imi trimiti te rog un email, ca vreau sa-ti propun ceva. Mersi. Tibor. netpizza1@gmail.com

NetPizza.ro